Wie is kleine juf?

Het is altijd zo ontzettend moeilijk om te schrijven wie ik ben, want soms weet ik dat gewoon zelf nog niet!

Gelukkig is er een boel dingen die ik je wel kan vertellen, zoals mijn leeftijd. Da’s een makkelijke: 24 en enthousiast over het volwassen worden. Gek genoeg verwachten mensen dat iemand zoals ik ‘oud en wijs’ genoeg is om te beseffen dat volwassenheid er eigenlijk al lang moest zijn. Niets is minder waar, ik ben mezelf nog continue aan het ontdekken en ik ben ervan overtuigd dat ook dat oké is. – Je weet wel zoals in de Flair, hé het is oké… – Soit, back to the topic.

Aan het werk als Customer Experience Advisor bij Telenet, in ‘t Nederlands: ik ben een klantenservice medewerker aan de telefoon.

Last, but not least! Ik heb een geweldig gezin, bestaande uit een fantastisch grappige kerel die mij soms toch een beetje irriteert – kom op, dat doen ze allemaal wel eens… Eerlijk blijven – , een ongelofelijk schattige dochter – Kijk jah, moederliefde enzo – en een heleboel dieren die regelmatig echt het beest uithangen. Zei ik al dat ik het ook had voor flauwe grapjes? Ah well, dat weet je dan ineens ook!

3 Comment

 1. Ineke says: Reply

  Hhhmm Telenet, dan vermoed ik dat je niet zo ver van bij mij vandaan woont :).

  1. tessa says: Reply

   Ik woon in Boom, vanwaar ben jij? :-)

   1. Ineke says: Reply

    Sint-Katelijne-Waver :).

Leave a Reply